ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Ahmet Sezer Ortaokulu

Ahmet Sezer Ortaokulu

Vişnelik Mah. Ş.Yusuf Turgut Sok. No1 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
Değerleriyle mutlu, bilgisiyle öncü okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda, değerlerimizle bütünleşmiş, bilgili, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
2022/2023 Öğretim yılında 447 öğrencimiz mezun olmuştur.Bu öğretim yılında 3 öğrencimiz LGS´de 500 tam puan almış, iki öğrencimiz İstanbul Erkek Lisesine,1 öğrencimiz Ankara Fen Lisesine,22 öğrencimiz Fatih Fen Lisesine, 19 öğrencimiz Borsa İstanbul Fen Lisesine,9 öğrencimiz Mehmet Şengül Fen Lisesine,25 öğrencimiz Eskişehir Anadolu Lisesine,9 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine yerleşmişlerdir.Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyor,öğrencilerimizi kutluyoruz.
Öğrenci :1917
Sabah:07:45-13:25 Öğle:13:35-19:15
Kalorifer(Doğalgaz)
İngilizce-Seçmeli(İngilizce)
Ulaşım
Atatürk Bulvarı Tramvay Durağı,ESOGÜ Tıp Fakültesine giden tüp otobüs ve minübüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
Vişnelik Mah. Ş.Yusuf Turgut Sok. No:1 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezinde Odunpazarı Belediye sınırları içindedir. Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 1 km uzaklıkta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise 2 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
VOLEYBOL, HENTBOL, BOCCE, DART, BADMİNTON, ORYANTİRİNG,FERDİ SPORLAR(TAEKWANDO, KARETE, JİMNASTİK), FUTBOL, FUTSAL, YÜZME, KIZ BASKETBOL, MASA TENİSİ, ATLETİZM, ERKEK BASKETBOL
TUBİTAK 4006
SEECEL